VICTORY ZONE

LOADING

DESPRE JOC


Victory Zone, arena de laser tag, este un concept nou, fiind cea mai noua tendinta in materie de petreceri ptr copii. Va ofera posibilitatea de a trece de la jocul virtual de pe calculator, la experienta unui joc real, si extrem de captivant. Ne dorim ca prin acest tip de joc sa atragem din fata calculatoarelor tinerii care alegeau petrecerea timpului in mediul virtual, nesanatos, si sa-i invitam sa se distreze alaturi de prieteni, sa dezvolte relatii sociale sanatoase si prietenii durabile si sa faca miscare. Arena cu decoruri science fiction, ce incearca sa te transpuna in lumea virtuala, este dedicata persoanelor de orice varsta.

Echipamentele pe care le folosim sunt de ultima generatie.

Deși numele include cuvântul "laser", adevăratele lasere nu sunt folosite decât poate ca sistem de ochire. Pentru aproape toate sistemele de laser tag transmisia semnalului se face prin raze infrafoșii, similar cu cele folosite de telecomenzile folosite pentru controlul televizoare. Termenul de laser (sau uneori lazer) este folosit pentru marketing având un mai mare impact asupra posibilor clienți.

Vesta – foto - este ergonomica, confortabila, cu reglaje ajustabile, astfel incat sa se potriveasca oricarui jucator. Senzorii luminosi au scopul de a putea fi vazut in arena, pentru a putea stii din ce echipa faci parte, precum si ptr a ajuta la calcularea scorului fiecarui jucator. Exista si sensor de vibratie care se declanseaza atunci cand esti lovit.

Arma – foto- prezinta de asemenea senzori luminosi, precum si un ecran LCD pe care este afisata o mini statistica. Raza luminoasa de ochire, este de fapt o unda infrarosu, de mare precizie, care bate pana in 40-50 m, cu certificate de siguranta ptr sanatatea omului, complet inofensiva.

Variantele de joc sunt nelimitate, fapt ce face ca distractia sa fie garantata, iar adrenalina sa fie asigurata la maximum pe toata durata jocului.

Statistica jocului se afiseaza in timp real pe un ecran urias aflat in barul de langa arena. Statistica finala este printata la finalul jocului, astfel incat jucatorii pot stii ce au facut in timpul jocului, pot discuta strategii ulterioare, antrenand astfel o socializare activa si creand relatii.

Arena de joc este completata cu zona de cafebar, ca loc de odihna in urma jocului, relaxare, socializare si dispune de 50 de locuri pentru copii si parinti avand deschidere spre o curte interioara, cu terasa, complet izolata de privirile celor curiosi. De asemenea adiacent arenei de joc, va punem la dispozitie o sala special amenajata ptr copii (minidiscoteca cu aprox 20-25 locuri la masa) unde pot dansa, asculta muzica, pot face karaoke si se pot juca activ.

awads
digital collage digital collage